Telefon: 694 132 364
Napisz do nas: antykwariat@tradovium.pl
 
 
            
Tytuł  Autor  ISBN  Wydawnictwo  Wszędzie  Sygnatura  Seria +

Ciastkarstwo. Podręcznik technologii dla ZSZ.


Dojutrek Czesław, Pietrzyk Andrzej


  
Ciastkarstwo . Podręcznik technologii dla ZSZ .

Dane szczegółowe
Rok wydania: 1991
Numer wydania: 8
Sygnatura: kuli_cide10002

Cena ksiazki
  39,--
Koszt dostawy: 8.9 zł
Sposób zakupu: wysyłka i osobiście




Opis stanu

dostateczny , miękka okładka, blok spójny, książka podniszczona

Potrzebujesz więcej informacji?
Napisz: antykwariat@tradovium.pl
Zadzwoń: 694 132 364

Dostępnosć ksiażki
DOSTĘPNA
Ostatni egzemplarz


Jak kupic
Zobacz szczegóły
POLECAMY
Rotmistrz Pilecki . Raporty z Auschwitz

Rotmistrz Pilecki . Raporty z Auschwitz
Harry Potter 4 Czara Ognia (czarna edycja)

Harry Potter 4 Czara Ognia (czarna edycja)
English File 3E Upper-Interm SB + Online Skills

English File 3E Upper-Interm SB + Online Skills
Opis ksiazki

W podręczniku podano zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby przeprowadzania operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I-III szkół zasadniczych, zawód: ciastkarz,

SPIS TREŚCI

Wiadomości wstępne
Klasyfikacja wyrobów ciastkarskich
Ciasta
Kremy
Masy
Półprodukty ciastkarskie różne
Zdobienie i dekorowanie wyrobów ciastkarskich
Ocena jakościowa wyrobów ciastkarskich
Wyroby z ciasta drożdżowego
Wyroby z ciasta francuskiego
Wyroby z ciasta kruchego
Wyroby z ciasta biszkoptowego
Wyroby z ciasta biszkoptowotłuszczowego
Wyroby z ciasta parzonego
Wyroby bezowe
Wyroby z ciasta zbijanego, łączonego i obgotowywanego
Wyroby orzechowe, migdałowe i kokosowe
Wyroby ciastkarskie różne
Torty i mazurki
Pierniki
Wafle
Lody
Mechanizacja produkcji ciastkarskiej
Wartość odżywcza wyrobów ciastkarskich
Przechowywanie i transport wyrobów ciastkarskich

Czy te książki też mogą Cię zainteresować?
Jak nowe technologie zmieniają biznes,
Technologia gastronomi z towaroznawstwem cz. 2,
Technologia gastronomiczna z obsługą 2,
Odnowa na talerzu wyd . rozszerzone,
Jak nowe technologie zmieniają biznesTechnologia gastronomi z towaroznawstwem cz. 2Technologia gastronomiczna z obsługą 2Odnowa na talerzu wyd. rozszerzone
Ratnicyn KrzysztofKrystyna Flis, Aleksandra ProcnerDanuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa SuperczyńskaŻak-Cyran Bożena
Aby zwiększyć skuteczność działań sprzedażowych i marketingowych musisz wykorzystywać siłę napędową w postaci najnowszych dostępnych technologii....>>>Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowa...>>>Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego....>>>Nowe rozszerzone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrow...>>>


Bestellery miesiąca
Dzieła zebrane Tom I i II, Heydel Adam
Dzieła zebrane Tom I i II

Heydel Adam
Rysunek projekcyjny, Braun-Gałkowska Maria
Rysunek projekcyjny

Braun-Gałkowska Maria
Bazar złych snów, King Stephen
Bazar złych snów

King Stephen
Medycyna chińska w praktyce, Hamid Montakab
Medycyna chińska w praktyce

Hamid Montakab
Adaś Mickiewicz. Łobuz i mistrz, Jakub Skworz
Adaś Mickiewicz. Łobuz i mistrz

Jakub Skworz


/33-8-F-P
 


       Zadaj pytanie lub szukaj w serwisie:
  2001©Tradovium Wszelkie prawa zastrzeżone