Telefon: 694 132 364
Napisz do nas: antykwariat@tradovium.pl
Bestsellery w tym tygodniu
Kresowa Atlantyda T. 2, Stanisław S. Nicieja
Kresowa Atlantyda T. 2
 Okrawki.Opowieść o Isi , Wojtku Bellonie..., Ziemianin Adam
Okrawki.Opowieść o Isi , Wojtk
 Zgroza w Dunwich i inne przerażające opowieści, Lovecraft Howard Phillips
Zgroza w Dunwich i inne przera
 Banki spółdzielcze a deponenci, Kozłowski Łukasz
Banki spółdzielcze a deponenci
 Historia Żydów od 1000 r . p.n.e. do 1492 r. n.e., Schama Simon
Historia Żydów od 1000 r . p.n
 Ostatni list od kochanka, Jojo Moyes
Ostatni list od kochanka
 Monty Python . Autobiografia według Monty Pythona, Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric
Monty Python . Autobiografia w
 
 
            
Tytuł  Autor  ISBN  Wydawnictwo  Wszędzie  Sygnatura  Seria + 4

  Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów

  Dymek Marta

  
Jadłonomia . Kuchnia roślinna 100 przepisów, Dymek Marta
Dane szczegółowe
Rok wydania: 2017
ISBN: 9788363696351
Sygnatura: 292231

Wydawnictwo
Dwie Siostry

Cena ksiazki
  49,90
Koszt dostawy: 7.49 zł
Sposób zakupu: tylko wysyłka



Opis stanu
Ksiazka nowa
Stan bardzo dobry
Strony: 282, Format: 17x21,5 cm; Rok wydania: 2017, oprawa: twarda

Potrzebujesz więcej informacji?
Napisz: antykwariat@tradovium.pl
Zadzwoń: 694 132 364

Dostępnosć ksiażki
DOSTĘPNA

Jak kupic
Zobacz szczegóły
POLECAMY
Od Montpellier po Dieppe. Rola polskiego lotnictwa

Od Montpellier po Dieppe. Rola polskiego lotnictwa
12 opowieści Żydowskich

12 opowieści Żydowskich
Obcy we własnym kraju. Gniew i żal amerykańskiej..

Obcy we własnym kraju. Gniew i żal amerykańskiej..
Opis ksiazki

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Czy te książki też mogą Cię zainteresować?
Architektura krajobrazu 5 . Rośliny ozdobne : zielne, Dymek Marta
C . k. kuchnia, Dymek Marta
Kuchnia XXI wieku, Dymek Marta
Kuchnia dla serca . Zdrowie z roślin, Dymek Marta
Architektura krajobrazu 5. Rośliny ozdobne: zielneC. k. kuchniaKuchnia XXI wiekuKuchnia dla serca. Zdrowie z roślin
Wanda Smogorzewska, Joanna Omiecka, Anna NizińskaMakłowicz RobertFerguson ClareVioletta Domaradzka, Robert Zakrzewski
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik architektury krajobra...>>>C.k. kuchnia to nie tylko książka kucharska, lecz również opowieść o czasach, gdy Europa Środkowa stanowiła jedność pod berłem Habsburgów. Amatorzy...>>>Sztuka kulinarna jest fascynująca, ale także pełna zagadek. Tempura Pesto Harissa Cóż to takiego Do czego mogą się nam przydać cukier palmowy i...>>>